Andre pensionærer.

En papegøje,  to marsvin, to ørkenrotter, to kaniner og der var forresten også en fræk undulat. Nogle af gæsterne har være her flere gang.

Ja, jeg får prøvet lidt af hvert. 

Her i sommer 2011 har vi bl.a. passet:

4 store sumpskildpadder, der alle var 15 år. Tre flotte herre og en dame. De var vilde med at solbade og jeg var heldige, da der var en del solskins dage de var her. Det var faktisk "Ninja-turtels" jeg passede.

og en ilder en kastreret fyr ved navn Victor. Han sov for det meste men ellers var han meget legesyg og kælen. En rigtig dejlig dreng. 

Tryk på billederne herunder, så kan du bedre se dyrene.
Her er ilderen Victor, 1½ år gammel, kastreret, meget nysgerrig og legesyg. Men også en rigtig sovetryne. Han havde sit ejet bur, som han stortrives i. Gik fint på kattebakken. Et sjovt og hyggeligt bekendtskab. Her er Krølle, som kom sammen med sin ven Den Ny. Så her er Den Ny. En sød og dejlig lille fyr. Rasmus passede vi i 14 dage. Han er en gulkindet Amazonpapegøje. Han kunne ikke sige noget men alle jungle lydende kunne han. Hold da op, hvor var det sjovt.  Ørkenrotter har jeg også haft fornøjelsen af. Dem turde vi ikke vise frem for nogen af vores faste pensionærer (katte) og heller ikke vores egen katte måtte se dem. De er nogle små super aktive dyr. Her er en lille ørkenrotte til. 
Navne på dem begge skal jeg lige finde frem igen.
Her er kaninen Pernille. Hun var et meget spændende bekendtskab, syntes kattene. De kunne se på hende i timevis men de kunne ikke komme til at snuse til hende. Kun kigge.
Odsherreds Kattepension | Kroenborgvej 50 | 4550 Asnæs | Tlf.: +45 24602354