æer og dejlige solkroge.  Her vil
kattene kunne gå direkte ud i fra afdelingen.  
 
Lige nu deler alle katte i den gamle og den nye afdeling et mindre udebur på omkring 30 m2, og det går også fint men det er altid rart med mere plads. Så bliver de to afdelinger delte og alle får mere plads at boltre sig på. Selvfølgelig vil der stadig være mulighed for at gå på besøg hos hinanden.

Klik på et af billederne nedenfor, så bliver det større og bruge derefter pilen for at se dem alle sammen
Den nye afdeling.

Min dejlige nye afdeling, blev taget i brug i sommeren 2009, har 18 suiter. Her er et rigtig flot gulv, der er ekstra store suiter, blandt andet to suiter på 8-9 m2 til dem, der har mange katte.

Der er et stort dejligt fælles området med sofagruppe, spisebord m.v. ligesom der hjemme.

I tilknytning til den nye afdeling har jeg i september 2012 åbnet et stort nyt udebur. Det er allerede meget populært og er en dejlig oase på ca. 100 m2, med en 30m2 stor overdækket terasse. Der er træer, træstrammer, grus, lidt græs og selvfølgelig havemøbler, som misserne og vi kan hygge os i. Der bliver plante buske og træer. Det glæder jeg mig meget til. Se billederne af den nye udegård i Kattegalleriet.
 
Nu har alle afdelinger hver sin udegård og det giver mere ro. Men kattene, der bor i den Nye eller Blå afdeling, vil selvfølgelig stadig have mulighed for, at gå på besøg hos hinanden.


Klik på et af billederne nedenfor, så bliver det større og bruge derefter pilen for at se dem alle sammen
Den nye afdeling.
Der er dømt hygge time med legetøj med katnip på Her vogter en af kundemisserne over sin fede hule. Den nye afdeling Sådan ser den ny afdeling ud når misserne går løs. Den nye afdeling Den nye afdeling
Odsherreds Kattepension | Kroenborgvej 50 | 4550 Asnæs | Tlf.: +45 24602354