Gæstebog

 

Jeg vil blive glad, hvis du vil skrive en lille hilsen til mig, om hvad du og din kat har syntes om opholdet her hos os.

En kærlig missehilsen fra

Susanne
Odsherreds Kattepension

 
 

Dit navn:  
Din kommentar:  
16-12-2022
Mette Kjær:
Du og din pension er uden tvivl verdens bedste - det vidste vi, inden vi var hos dig første gang, for det havde vi allerede fået at vide. Tak fra os og Zøffe, som er den tredje i rækken af vores katte, som du har passet.
08-08-2021
Hanne Sømmerly:
Hej Susanne
Jeg er så glad og helt rolig når min Messi er hos dig. Efter 13 dage denne sommer hentede jeg en tilfreds kat hjem. Ingen tvivl om at du er den bedste. Jeg vil varmt anbefale dig til andre.
KH Hanne
31-07-2021
Rikke Arngod Nielsen:
Hej Susanne.
Der er ingen tvivl om, at Basses ophold hos dig, da jeg havde stort behov for at få ham passet, var rigtig godt. Han havde virkelig fået en fantastisk behandling.
Det er også derfor han kommer igen. Det valg var ikke svært😀❤️
Kh
Rikke
25-07-2019
Jette Fyhn-Andersen:
Hej Susanne.
Så er Viktor hjemme efter en uges ferie, det har været et helt igennem pragtfuldt ophold.
Jeg vil til enhver tid, anbefale Odsherred Kattepension 😻😻👏🏻👍🏻, der tages hensyn til hver enkelte kat, og det har Viktor haft brug for.
Tusinde tak Susanne.
Mvh Jette Fyhn-Andersen.
25-07-2019
Jette Fyhn-Andersen:
Hej Susanne.
Så er Viktor hjemme efter en uges ferie, det har været et helt igennem pragtfuldt ophold.
Jeg vil til enhver tid, anbefale Odsherred Kattepension 😻😻👏🏻👍🏻, der tages hensyn til hver enkelte kat, og det har Viktor haft brug for.
Tusinde tak Susanne.
Mvh Jette Fyhn-Andersen.
07-07-2019
Jeanette Juhl Jensen:
Hej Susanne
Conrad glæder sig til sit ophold på din ‘feriekoloni’ fra på søndag. For første gang i tre år er jeg tryg ved at rejse på ferie og overlade ham til en fremmed.
Kh Jeanette
07-07-2019
Jeanette Juhl Jensen:
Hej Susanne
Conrad glæder sig til sit ophold på din ‘feriekoloni’ fra på søndag. For første gang i tre år er jeg tryg ved at rejse på ferie og overlade ham til en fremmed.
Kh Jeanette
30-05-2019
Pia:
Hej Susanne
Vil bare lige hilse fra Indy, der glæder sig vildt til at komme på ferie hos dig i morgen i 10 dage :)

Hilsen fra Pia/Indy
03-02-2019
Tonie:
Kære Susanne
Vores dejlige birma Pedro på knap 8 mdr. har været i pleje hos dig for første gang.
Vi fik en glad og harmonisk kat med hjem efter 4 dage.
Pedro har sovet det meste af et døgn efter hjemkomsten, så han har helt sikkert fået en masse gode oplevelser. Tror måske han savner sine nye venner lidt.
Vi er bare helt trygge ved opholdet hos dig, og har allerede booket næste ophold - tak for det!
Mange hilsner fra missemor Tonie
12-09-2018
Bettina Ørveile:
Kære Susanne
Tusind tak for din altid imødekommenhed overfor vores sære kat. Det er rigtig dejligt at have fundet et sted, hvor jeg føler mig tryg ved at aflevere min kat. Tak for det.
Vi har benyttet os af Odsherred kattepension i 3 år og vi kommer kun tilbage hertil. Et SKØØNNTTT sted.
Mange hilsner fra Bettina
27-03-2018
Kirstin Svendsen:
Kære Susanne. Vores nu 15 år gamle kat Sniff har sine skavanker og sine særlige præferencer. Det har du alt sammen sørget for at imødekomme,- såvel medicin som speciel mad og hyggelige ture i løbegård. Han kom hjem efter to uger og var ligeså afslappet og tilfreds, som han plejer at være, og med den flotteste blanke pels. Vi kan på det varmeste anbefale din hyggelige kattepension og omhyggelige pleje,- en rigtig fin kattebørnehave.
18-10-2017
Belinda og Liselotte:
Hej Susanne
Vi har haft to katte på "ferie" og den ene har nydt det mere end den anden, som var lidt reserveret men bløde op efterhånden. vi vil gerne sige rigtig mange tak for at du ville passe vores to katte personligheder, jeg tror de har nydt det
Valter især som savner alle legekammeraterne :)
venlig hilsen
Max og Valter fra Frederiksværk
04-01-2017
Helene Bill-Jessen:
Hej Susanne.
Tusinde tak for vel overstået 1. Gangs pension for Pjuske. Hun har helt sikkert været i gode hænder. Det kan vi trygt gentage, måske til sommer? Helt sikkert et godt sted at være igen til næste nytår. Dejlige rolige omgivelser. Dog har hun været virkelig træt og ekstra kælen. Mange indtryk har skulle fordøjes......helt naturligt. Kh Helene fra Næstved

16-07-2016
Anne Marie:
Hej Susanne. Blot en lille hilsen til dig, vi tænker tit på dig, alt vel herinde i storstaden, Jubilee er lige blevet 10 år og har det fint.
Du har vel susende travlt nu i højses,  med dine pensionærer. som vi ved bliver passet til ug.

   Som sagt en hilsen fra JUBILEE og Anne Marie
14-07-2016
Tove Kronborg:
Tusind tak for din rolige og glade måde at være på. Nana var 5 dage hos dig, og hun var stadig den samme glade kat, da hun kom hjem. Så dejligt at vide jeg trygt kan sende hende på ferie hos dig igen. Giver helt sikkert den bedste anbefaling til nær og fjern.😀
03-06-2016
Hanne og Erik Olsen:
Joline  har været på ferie fra 26/5 - 2/6 og har haft det rigtig godt og det er ikke første gang hun har været der og hun nyder at være der og glæder sig til at komme igen stor tak fra Joline
17-08-2015
Anne Vinther Svebølle :
Anton og Emil har haft en super ferie i uge 32 og 33 mens os gamle var ude og turer. De nød begge opholdet, virker glade og veltilpasse.
Glædeligt gensyn med de vante omgivelser, Anton er på patrulje i sit territorie og Emil trasker troeligt i hælene på madmor.😸😻
26-07-2015
Helle (fodpleje) Holbæk.:
1000 tak fra Xander, som efterhånden har holdt sine ferier hos jer en del gange. ...Skøøønt når vi er lidt skøre med vores kat, at aflevere ham hos jer, og vide han er hos en sød "kattemor" /far, som giver så megen omsorg, at han næsten har "glemt os" når vi henter ham igen.
11-07-2015
Jan Nielsen nyk sj.:
Ramses synes det var en god uge  , men var glad for at være hjemme igen ,men det gav en skramme for man må jo ud og hævde sit  område
05-07-2015
Susanne og Jan Høve:
Hannibal har været i pleje i uge 27 2015.
Der er ingen tvivl om at han har haft det godt.
Hannibal kommer igen i uge 41 og 42.
Vi er helt trygge ved at overlade ham til Susanne
10-06-2015
Mette Kjær:
Rosa var i pleje hos Susanne i oktober 2013 og havde det trygt og godt.
15-04-2015
Birgit Pii:
Hej Susanne, tusind tak for 3 gode uger hos jer. Her vil jeg meget gerne komme igen.
Mange varme katte hilsner fra Smilla ☺️😻🐱🐾🐾💐
12-01-2015
Kit:
Lillebror sender varme missehilsner til jer begge og tak fordi han måtte være hos jer, så han slap for at tage del i flytningen. Vi komme snart igen og laver adoptions aftale , så han kan være hos jer, når jeg en dag dør. Alt kærligt og stort miau.
28-09-2014
Annette og Leon:
Så siger Victor tak for en dejlige ferie😺🐾🐾 nu skal altig lige undersøges når man nu har været væk hjemmefra og det ser ud til alting er som det ska være🐱🐾🐾tak for en dejlig ferie😊😺🐾🐾vi ses
31-08-2014
Joline:
Hej med jer Tussinde tak for at i ville passe mig mens mor og far var på ferie der er så rart at være oppe hos jer vi ses hilsen Joline
24-03-2014
Winnie:
Chili og Pepper siger tusind tak for en god ferie. De har haft det skønt, og er nu allerede vendt tilbage til hverdagen. Vi kan slet ikke mærke på dem, at de har været på ferie i en uge (Pepper snakker dog en lille smule mere end sædvanligt - på den gode måde). Vindueskarm og stol er indtaget, elastikkerne er hentet ind fra haven, og naboens kat er blevet kysset. Vi er som, vi plejer. :)
22-07-2013
Vipper Buurgaard:
Neeeej nu er de stukket af, hjælp,
22-07-2013
Vipper Buurgaard :
Ihhh hvor vi glæder os til imorgen,så skal mine to main coon være i pension, de er striglet og har fået klippet kløer,fået loppemiddel, vacineret, de er bare helt klar,kommer kl 16 , den ene har været der før, super sted, trygt,nu skal de være sammen,super fedt!,
11-06-2013
Charlie:
Hej Susanne og co
Husk nu jeg kommer på torsdag d 13 juni og bliver i 14 dage....ville jo sætte pris på at jeg får et god bur med masser af kattetræer som jeg plejer..glæder mig til at holde ferie fra alt det stress i hverdagen..skulle hilse fra familien,og sige de ved jeg er i trygge hænder så de også kan slappe lidt af..Knus herfra
20-03-2013
Charlie:
Hej begge 2

Nu kommer jeg snart på ferie igen,jeg har lige været ved jer igen i 8 dage,og nu kommer jeg igen i påsken.
Jeg glæder mig til at blive forkælet af jer
Mange hilsner fra Charlie og Familie
20-11-2012
Kim vovseshoppen:
Hej Susanne og Jesper.Vil lige fortælle jer at vi åbner butik d.30-11 på geels plads 12 i virum( se evt hjemmeside )
Håber i har det rigtig godt.Vi har lidt stress på  i øjeblikket til at være færdig.Kh Kim
14-10-2012
Anne Marie:
Alberte og Matti har igen nydt godt af et kærligt ophold i Odsherreds Kattepension. Den høje standard, den varme og kærlige omsorg og det gode kattemiljø gør denne kattepension til noget særligt og  meget anbefalelsesværdigt.
29-09-2012
Mette Olsen:
Hej Susanne.
Jeg vil gerne sige 1000 tak for en god oplevelse i din kattepension. Cæsar har vist rigtig nydt sit ophold hos dig. Vi kommer helt sikkert igen.
Mange hilsner fra Cæsar og Mette.
18-08-2012
Tom:
http://kattensverden.dk/
26-07-2012
Lone Egebro:
Hej Susanne
Cinnie og Pjuske siger mange tak for 14 gode dage hos Jer. De har været rigtige glade for opholdet, og ja Cinnie ville jo ikke engang med hjem igen. Cinnie og Pjuske vil meget gerne komme igen, og deres "mor" har allerede bestilt ferie til næste år, så håber I har plads til os fra den 02.07.13 og frem til den 18.07.13. Vi vil varmt anbefale Jer til andre også. Håber I har fået udearealet færdigt, så I også kan slappe bare lidt af i varmen.
Kærlig hilsen
Cinnie og Pjuske (og deres "mor")
24-07-2012
Charlotte:
Kære Susanne og Peter
Mange tak for en dejlig uge hos jer. Vi var glade for at være hos jer og håber, at vi må komme igen en anden gang.
Kærlig hilsen
De to Sibiriske Katte
17-06-2012
ULLA FRØSIG:
JEG VIL BARE SIGE MANGE TAK  FOR 14 DEJLIGE DAG HOS JER  JEG KOM IGEN TRO MIG OG JEG GLÆDE MIG  HILSEN FRØSIG
27-04-2012
Marie:
Hej Linket til vovseshoppen virker ikke - og så synes jeg i mangler link til Perfect Fit Kattemad:  http://www.perfect-fit.dk på siden her: http://www.odsherreds-kattepension.dk/Links
12-04-2012
Henny Maj Rasmussen:
Kære Susanne og Jesper !

Jeg vil på vegne af mine to misser Alberte og Lillebror gerne takke for så kærlig og omsorgsfuld pasning. I har en meget dejlig pension, hvor man straks mærker den gode og kærlige energi I begge har. Jeg kunne nyde min ferie, fordi jeg havde tillid til "de to små" blev passet på bedste vis. Jeres hjemmeside er fantastisk og den sjove og kærlige måde I beskriver alle Jeres dyr på; katte, heste og kaniner fortæller så meget om Jeres kvaliteter.
Jeg giver de bedste anbefalinger videre.

Skal hilse fra Lillebror og sige, han savner Olivia.......

Mange hilsner Henny Maj, Alberte og Lillebror

13-03-2012
Petra Andersen:
I har en rigtig god kattepension, der varmt kan anbefales til alle!!!

Vh. Petra
http://www.danske-dyreinternater.dk/kattepensioner
02-03-2012
anne marie og jubilee:
Hej Sussanne.
 Ja så kommer jeg snart op til dig, jeg glæder migmeget til at komme igen, så du kan godt gøre suiten klar til mig, jeg skal jo være 4 uger hos dig.

     Mange hilsner til dig fra jubilee og mor
19-01-2012
Charlie:
Charlies ferie
Hej Susanne og Co
Nu glæder Charlie sig til den 22 feb-2012 hvor han skal på 14 dages ferie ved jer.
og vi kan med sindsro glæde os til vores egen ferie,da vi ved at charlie har det så godt ved jer
Mange kærlige hilsner fra Charlie Gitte og simon D Hennemann
30-08-2011
annemarie og jubilee:
Hej Susanne.
Ja nu nærmer sig tiden at jeg kommer på ferie hos jer igen, jeg glæder mig til at hilse på misserne der også er på ferie hos dig.
                      Vi ses d.8-8 på gensyn JUBILEE
29-08-2011
Victor:
Hej Susanne,
Du vidste nok ikke Ildere kunne skrive....og jeg måtte da lige give mit besyv med.
Tak for dejlige 14 dages sommerferie, som jeg har nydt hos dig. Det var en super dejligt klatrehuletræ med legetøj.
Ilder elsker jo ligesom katte også huler og legetøj, der bevæger sig og siger lyde, så det var bare lige sagen.
Havde også mange besøg af dine dejlige katte, som jo nok ikke lige havde set "sådan en som mig før", men de synes nok at jeg var en sjov fætter og havde jeg været ude af mit bur, havde jeg helt sikkert løbet efter dem.
Hjemme bor jeg sammen med to katte, Aske og Arthur. De var ikke lige så heldig som mig, at være på ferie hos dig, de måtte nøjes med, at komme på ferie i sommerhus med min famile.
Jeg kommer meget gerne igen
Hilsen Victor (Lærkes mor/Anita & Karsten
25-08-2011
Jan Hansen:
Hej Susanne

Vi vil gerne sige tak for 2 gode ophold på din katte pension, hvor vores lille perserkat Mia er blevet passet godt. Vi har kun rosende ord til overs for det katte paradis Mia har befundet sig i. Det har så også bidraget til, at vi for første gang har kunnet nyde vores ferierejser i 2 omgange fuldt ud. Lige nu ligger Mia og sover efter at være kommet hjem og det er dejligt at vide, at ens kat er blevet stimuleret på alle punkter og har fået "EN PÅ OPLEVEREN" på den gode måde !!!

Tusind tak - vi vender helt sikkert tilbage når det igen bliver rejse-/ferietid. Og til alle andre der ikke har prøvet stedet her, så kan vi kun vidregive vores varmeste anbefalinger - også fra perser missen Mia  ! fem stjerner ud af fem mulige ! *****

Mange tak for nu fra Mia, Elisabeth og Jan
21-07-2011
ann bancsi:
Hej Susanne. Ja nu er det igen blevet tid til at  Victor skal på ferie hos jer. det er nu 4 gang den skal holde ferie hos jer og vi glæder os alle meget. Vi ved at vi kan holde ferie vel vidende ,at vores kat har det supersjovt hos jer  og nyder samværet med de andre katte der også holder  ferie. Har anbefalet jeres pension til alt og alle,. da det er et superdejligt sted - tak for at I laver det kæmpestore arbejde, det er at passe vores dyr mens vi andre daser på stranden ;-)
Kærlig hilsen Ann og Michael
09-05-2011
Brita Andersen:
Hej Susanne
Zena og Samson og ikke mindst os, siger tusind tak for god omsorg og pleje. Hvor var det dejligt, at komme hjem med to glade og "runde" misser.
Vi vil helt sikkert anbefale Odsherred kattepension til andre som har brug pasning af deres misser.
Vi kommer helt sikkert igen.
Kærlig hilsen Niels og Brita
22-01-2011
Anette:
Hej Sanne og Jesper!
Isabella siger tak for en dejlig uge hos jer. Hun har haft det som blommen i et æg, og har oven i købet lært at snakke :-)
Vi ses igen !
MVH Anette
19-12-2010
anne marie:
  Hej Susanne.
 Herfra os vil vi ønske dig og dine kære en rigtig Glædelig Jul samt et Godt Nytår.
 Vi ses nok omkring april, så skal Jubilee på ferie hos dig igen, i de skønne og dejlige rammer du kan give vores dejlige mis.

                                    Mange Julehilsner fra Anne Marie og Jubilee
13-11-2010
Grete:
Hvor er det en fin hjemmeside med flotte fotos. Inspirerende at kigge på!
mvh,
Grete
15-09-2010
anne marie og Jubilee:
Hej Sanne.
Jubille vil meget gerne sige et S T O R T  M I A V  som tak for 12 dejlige dage hos dig, og for god og kærlig pleje. Jeg kommer gerne igen når "de gamle " skal på ferie på et tidspunkt igen.

                                                 Hilsen JUBILEE
14-09-2010
Elisabeth Jahn:
Hej Sanne.
Wow hvor er din hjemmeside blevet flot, med alle de ting man kan zappe rundt til, det er jo en ren fornøjelse, jeg overvejer om der er en plads til mig, jeg kan godt trænge til at komme på aflastning, og når kattene har det så godt, hvordan kan jeg så ikke have det.....
Tro mig, jeg vil som altid tale rosende om Odsherreds Kattepension. Håber snart vi ses oh ja, stort tillykke med dagen.
Knus fra Elisabeth og John og Katteri Jaheki
05-09-2010
Cathrine H-H:
hej susane. Bambi glæder sig til at komme igen næste år. Han syntes at det var kattehimmelen. Du sagde at der var et billede af ham men jeg kan ikke rigtigt se det :) Kærlig hilsen Cathrine
07-07-2010
Jesper Runge Øllgaard:
Vi har haft vores kat - Tiger, i pension hos Susanne og Jesper adskillige gange gennem de sidste 2 år. Han har det fantastisk sammen med de andre katte og nyder at være på " ferie ". Typisk vil han ikke med hjem når han skal afhentes - derfor kan jeg kun varmt anbefale Odsherred Kattepension.....du finder ganske enkelt ikke et bedre sted til din kat.
21-06-2010
Anne Marie Fisker:
Et rigtig dejligt sted at overlade sine kæreste små "pus" til når man en sjælden gang skal være kattefri. Rigtig dejlige forhold og ikke mindst nogle søde og meget kompetente ejere, som sikrer at man kan holde en rolig ferie uden at tænke på hvordan kattene trives. Miine to katte havde haft det godt i den uge de havde været i Odsherreds Kattepension, og jeg overlader dem gerne igen til Jesper og Susanne.
16-04-2010
Kim:
Hej i to dejlige mennesker.Kan ikke finde jeres email.Skriver derfor her. Håber i har det godt og tak for jeres link.
vi har også linket til jer.Vi har fået plads til august på vig marked.kommer i nærheden af jer der.Ørkenens sønner er vi.
f f fez fez.Kh Kim og Merete / Vovseshoppen( tidl hjemlig hygge )Navnet  Passer bedre til vores ting ikk?
23-03-2010
Christian:
God side
Odsherreds Kattepension | Kroenborgvej 50 | 4550 Asnæs | Tlf.: +45 24602354