Kattegalleriet

Her er et lille udpluk af vores mange søde kattekunder. Der kommer mange flere billeder i løbet af de næste måneder. Glæd jer. Jeg er begyndt, at give nogle af dem "efternavn", da der kommer mange, som hedder det samme.

Tryk på et billede, så bliver det større, og du kan så trykke på pilen og se alle billederne.


Det er smukke Lucas der ligger her og hygger i lænestolen. Han er her mens "mor" er ude og sejle på de store have og tjene penge. Han stor trives, leger, sover, spiser og nyder livet.
Denne smukke kat hedder Fister. Her er han en stor killing. 
Jeg har lige passe ham igen, han er lige så smuk men er blevet en del mørkere i sine aftegninger. En dejlig rar og kæmpe stor mis. Alberte en forsigtig smuk ung dame. Hun er en rigtig kælemis, som bor sammen med Albert, der ses på næste billed. Her er Albert, en nysgerrig, glad ung kat, som altid er klar til sjov og ballade. Bor samme med Alberte Her er Tommelise, en lille smuk norsk skovkat på 16 år.Hun holder sig helt fantastisk godt.   Lucifer, har lige taget en lur, og så forstyrrer jeg, ups. Han er altså overhovedet ikke så farlig, som han ser ud til. Manse ligger på lur. Hvad mon han har gang i?
Her er smukke Nova, som hygger i sin egen kurv. Bor sammen med Snowflake, som er ude og se sig om. Snowflake er en meget smuk kat og bor sammen med Nova. Hun nyder lige lidt frisk luft i udeburet. Her er Skægge, en dejlig rar mis. Han har været her, med sin bror Sorte, rigtig mange gange. Fido er en smuk damekat, som der er rigtig meget gang i. Er temlig hidsig når hun kommer, men efter en dag er hun blid som et lam. Hun elsker at blive striglet. Rumle er en meget smuk og forsigtig kat. Hun hader andre katte og brokker sig højlydt, hvis de kommer hende for nær også selvom hun er i sit bur. Hun kan kun lide mennesker, dem er hun så til gengæld meget sød over for og vil gerne kæle.. Her er Aimee, en smuk Hellig Birma. Hun er 13 år og i fin form. Hun er lige ankommet, da jeg tager billedet og skal lige se os an. Hun faldt til i løbet af en dag og kunne så gå ud og ind med alle de andre katte ude problemer. Dejligt
Her er Freja, en meget sød og frisk lille mis, som ofte kommer på besøg. Hun er meget nysgerrig og elser at følge med i det hele. Her er Viggo, en meget sød og dejlig kat. Han har mistet noget af sin hale, da han var killing, så han er let at genkende. Her er Tulle-pigen, en rigtig hygge mis, som er meget meget kælen. Hun driller nogen gang når hun skal hjem, gemmer sig og vil ikke med. Her er Phillip, en dejlig Perser kat, som har selvtilliden i orden. Han har styr på hele verden. Her er smukke Anton, han er også en Perser. Han er meget stor og flot og en rigtig kælepot. Her er Rosa, en Maine Coon kat. Hun elsker at ligge højt og have det store overblik. Er tit svær at få ned, når hun skal hjem. Hun driller.
Her er Line, en meget meget smuk og rolig kat. Vil meget gerne nusse. Pjuske er en stor dejlig dreng. Han snakker meget og det virker, som om han fortæller de andre katte en hel masse.   Her er Gismo, en festlig, sjov og meget nysgerrig Perser kat. Her er Pjevs en meget sød og forsigtig mis. Sidst han var her, tøede han helt op og gik rigtig rundt og hyggede sig.  Han var meget glad for sin hule og tilbragte mange timer her. Jeg tror han har haft en god ferie her. Boris er navnet på denne skønne kat. Halv perser og halv huskat. En rigtig flot fyr, som er god som dagen er lang.   Her har vi ind- og udskrivningen. Den store mis kontrollere at alt går rigtigt til!!
Lille Mis er fra Bergen i Norge. Han besøger mig hver sommer, når hans ejer skal rundt på ferie. 
Han er en rigtig hyggelig fyr. Mulle "Frederiksen" er smuk og dejlig. Elsker at sove på sin pude og ellers ligge og kigge på de andre. Er meget kælen. Mulle "Brishøj" er en bestemt og forsigtig mis. Havde sin hynde med hjemme fra og var meget glad for den. Skal se nye mennesker an i lang tid før man bliver godkendt. Her er Vilads og Choko. 2 smukke Britisk Korthår. Vilads er en stor bandit og elsker fis og ballade. Choko er forsigtig og skal lige se det hele an, men vil meget gerne nusses. Her er Zøffe, en dejlig ung missekat. En rigtig kælepot. Bor sammen med Zilas. Her er Zilas der bor sammen med Zøffe. De er venner og hygger sig sammen. Zilas er en rigig frisk fyr og skal undersøge alt ting.
Bølle er bare sød og meget forsigtig. Tør langsomt op. Men så vil han også gerne hygge og kæle. Glad for sit bur og er der meget, selvom døren er åben. Her er Alberte, en rigtig lille tullemis. Rund og sød og meget nysgerrig. En lille Britepige. Bor sammen med Matti. Her er Matti. Forsigtig som bare pokker men alligevel sejrede nysgerrigheden og ud kom han. Også en Brite. Bor sammen med Alberte. Store smukke Fister hjælper med kontorarbejdet. Han tror hvis han er en kontormis (mus)!! 
Har passet ham da han var en stor killing, se det første billed her i galleriet. Oline er en skøn mis. Hun er meget stille og rolig og tager alt i stiv arm. Nusser forsigtig rundt på tær og vil meget gerne snakkes med. Bambus er en meget stor og dejlig mis. Meget kælen og elsker at være oppe i armene, så han rigtig kan blive nuset.
Her er Lucifer og Leopold, de er ved af finde ud af, hvor pokker de er havnet! De er 2 Britisk Korthår, der kommer flere billeder af dem. Er jeg ikke bare smuk og dejlig. Jeg hedderJasmin og er en rigtig skøn og kælen lille missepige.
Leopold ligner den kendte Garfield, så meget at man ikke tror sine egne øjne. Rød, stor, tyk, lavbenet, klodset, madglad og meget søvnig. Super skøn kat. Han er en Britisk korthår. Hej, mine mennesker siger jeg hedder Leopol, men i virkeligheden er jeg jo Garfield, det kan jo enhver jo se. Jeg kan ikke forstå, at der ikke bliver serveret lasagne her i pensionen, jeg har prøvet at brokke mig, men de fatter det ikke. Jeg har lige hørt, at der kommer en der hedder Futte, gad vide om jeg kender ham? Freja  er en dejlig men bestemt dame, som ingen kan løbe om hjørner med. En rigtig kat.   Emiglia er en super glad Norsk Skovkat. Stor, rar og kælen. Intet kunne bringe hende ud af fatning.
Clara er en smuk ung dame på 1 år. Hun er meget kælen og selvsikker. Super kat Her er Ella, en super dejlig lille ballademager. Altid i godt humør. Meget social overfor de andre katte. Kun knapt et år gammel. Her er Chilli, var glad for sit bur, men gad ikke ud sammen med de andre. Ville gerne kæle og snakke. Her er Frede, en forsigtig lille mis, som lige skulle se det hele an, før han ville snakke og kløes på maven. God missekat. Her er smukke smukke Sissi med de grønne øjne. En stille mis, som gerne vil kæle lidt. Bodil havde selv sin yndlings stol med. Hun er en lille bestemt dame og var ikke bange for nogen. Hun er en korthåret skovkat
Ja, hvad var det nu lige denne dejlig kat hed? Meget smukke Felix slapper af. Han er en af Odsherreds Gran Grü misser. Bor sammen med Igor, som man lige kan skimte inde i hulen. Her slapper Igor af. Bor samme med Felix. Her er smukke SIF, en dejlig Brithe pige, med nogle fantastiske øjne. Hun er meget slank hvilket ikke er så almindeligt for en Brithe, men hun nipper kun til maden, så hun er simpelthen så smuk og lækker. En rigtig dame. Her er Herman, verdens dejligst kat. Super sød, rar og omgængelig. Han gør ikke en flue fortræd ! Skovkatten smukke Simba var super glad for sit klatretræ og hulen, som han delte med Nalla. Simba er meget selvstændig og bestemmer selv, hvad han vil. Men er heldigvis også en rigtig kælekat.
Her er Nalla i en hyggestund,hun er lige ved at falde i søvn. Bor sammen med Simba. Nala er en skøn og dejlig kæle kat. Her er Luka, en smuk Burmeser. Han har en stemmepragt uden lige, som han bruger meget ofte. Lige nu er her dejligt stille, da han sover. Han er meget sød og rigtig kælen. Hans selvtillid er helt i top. Bor sammen med Fjolle. Her er smukke Mads. Han er en Main Coon, stor og dejlig. Han er super cool. Han nyder det dejlige sommer vejr. Her er et skønt billed af Dizzimizzlizzy, en dejlig pige med øjne der kunne fortælle lige præcis, hvad hun ville. Hej, vi hedder Fredrik og Fanta og vi er to skønne killinger, som ikke rigtig forstår, hvad fotografen fra Holbæk Amts Venstre Blad har gang i. Men nu ved vi, at Bladet skulle bruge nogle billeder til en artikel om, hvad man gør ved sådan nogle som os, når vores mennesker skal på ferie.  Jeg hedder Elvis. Er glad, sød og super hurtig til at komme op og ned i de store klatretræer.. Elsker at være her..
Mit navn er OLE, og jeg er stor og meget stærk. Er også meget sød og kælen. Prop er mit navn. Jeg er ung, glad og legesyg. Skal bare lige se det hele an først. Her er Felix og Niko, de nyder at kunne ligge i vindueskarmen. Her ligger Bella og hygger i sin hængekøje. Hun bor sammen med Holger og Annasia (der er ingen billeder af Annasia, da hun bliver sur når jeg ville tage et billed af hende.) Her er smukke Monrad,han er en stor godmodig skovkat. Han er super sød og rar. Bor sammen med Bella og Annasia.
Gucci er en forsigtig Maine Coon. Hun er her altid med sin store familie, som består af Morgana, Yankie, Sanna, Holly og Chiva. Her er Chiva, skønne mis, kæmpe stor og rar. Høre til stor familien.
Her er Yankie. Kæmpe stor Maine Coon kat. Han er heldigvis meget sød og venlig. Bor med storfamilien. Her en en skøn Britisk Korthår, lille søde Jubilee. Hun er meget kælen og grynter så sjovt når hun bliver nusset.
Her er Maggi, hun er en dejlig rolig kat. Bor sammen med Miv.

Her er Miv, som er en forsigtig mis. Vil gerne kæle. Bor sammen med Maggi.
Her er Misser. Han er kan ikke lide pludselige lyde. Havde sine egne kattegrus med, sådan nogle plastikperler der opsuger urinen.Vil nemlig ikke tisse på kattegrus. Her er ES en ung Maine Coon pige. Hun bor sammen med Elly og Thorleif. Her er smukke Elly. En forsigtig Maine Coon kat. Bor sammen med Es og Thorleif. Her er Thorleif, en glad dreng, som elsker at ligge på skuldren af en. Meget legesyg. Bor sammen med damerne Elly og Es. Her er smukke Thomas O'Maley. Han er bare stor, smuk, har selvtilliden iorden. Han er meget meget rar. Er er Tippe-pigen. Dejlig hyggelige mis. Meget nysgerrig og imødekommende. Venligheden selv.
Her er smukke Misser (Bamse) Han har slet ingen nerver, er super rolig og meget legesyg. Her er Simba en rigtig ballademager. Super nysgerrig. Bor med Glennie. Her er Mille. En Main Coon som kun elsker sin "mor" Alle andre skal holde sig væk. Bambi med de lange ben. Sådan ligger han hver gang han er her. Vil kun have et bestemt bur. Flytter selv ind i det, selv om han har fået anvist et andet... Nitnit er gammel. Har masser af huller og hakker i ørene. Har en stemmepragt uden lige. Humper lidt på det ene ben. Ja, han er sku sin egen. Dejlig kat. Bor sammen Med Kitkit Kitkit bor med Nitnit. Er stille og rolig for Nitnit bestemmer alting.
Her er Sailer. Sød og rar missekat. Glennie er en Ragdoll. Hun er bor sammen med Simba og når de to er ud, så er der gang i den.
Hun har verdens lækreste pels. Her er Stoffer. Han bor sammen med Tøssen. Tøssen er meget meget meget talende. Hun er her sammen med Stoffer. Dejlige Skægge fra København har det store overblik. Bor sammen med Sorte Brutus, stor smuk skovkat. Har det kølige overblik. Elsker tun og cremfraice.
Her er Aimee, en smuk Hellig Birma Her er Mille "Phil", hun skal lige se hvor hun er havnet. En sød og tillidsfuld kat. Mit navn er Bailey. Er jeg ikke bare smuk?? Findus er lige vågnet. Hvor er jeg?? Louis er en super dejlig frisk skovmiskat som bor sammen med Marvin. Tju hej hvor det går. Marvin har lige "spist" en mus. Han er også en skovkat. Han er bror til Louis
Her er super dejlige Isabella. En rigtig lille dame. Holger er en forsigtigt missekat, det kan ses. Men han er super sød. Wiski elsker kun sin "mor". Så jeg må kun kigge. Tyson er en skøn Perser. Skal undersøge og hilse på alt og alle. Her er Jamie, en rigtig missekat, der har selvtilliden i orden. Thor er en dejlig ballademager. Drøner rundt og driller de andre katte.
Pusti
Stille, dejlig og super sød Bob. Ham er der gang i. Løber rundt med tøjmus i munden. Olmo ("Olli") syntes at verden er underlig og skulle lige se det hele an før han vovede sig ud på tur. Smukke Mis King. Skøn, afslappet og super omgængelig. Perfekt psyke og stor trives med livet i kattepensionen. Mulle er bare hyggelig. Super rar og dejlig Louis er meget glad for at have sit eget skind med. Han hygger. Er en lille bisse over for de andre misser, han ville bestemme det hele. Men heldigvis sød og dejlig at omgås.
Her er smukke Fiona. Hun bor sammen med Flemming.Dejlig rolig og sød mis. Flemming var hurtig ude og se sig omkring. Sød og rar kat. Bor med Fiona som bestemmer der hjemme. Her var det vist Flemming Mille er en rigtig missepige. Skøn og dejlig. Minder rigtig meget om min første kat. Hun havde bukserne på!! Messi er en smuk dame. Som er kommet her siden hun var lille. Hun er super tillidsfuld, rolig og virkelig skøn. Tiger missen sover. Han er bare så god og dejlig. Elsker børn, kommer susende når vi har dem på besøg. Så skal der hygges og kæles. Pjuske "Lamseben" er en dejlig Perser kat, som har selvtilliden i orden. Kommer altid ny klippet og lækker, med høj humør. Nu skal det hele undersøges.
Her er Julle. Lidt forsigtig til at starte med men så tøffede han roligt rund og hygge sig. Skøn norsk skovkat. Her er lille søde Mia. En Perser pige som er nysgerrig og meget kælen. Hendes hale sidder lidt skævt men det bekymere ikke damen. Skovkatten Pan er en forsigtig mis. Han er super kælen og spinder dybt og dejligt. Bor sammen med Cosmo. Her den smukke skovkat Cosmo. Han har selvtilliden i orden og har undersøgt alt, inden Pan vovede sig ud. Her er Mille. En lille Burmeser, med selvtillid. Fornærmet når hun kommer men i løbet af et par dage går hun rundt blandt de andre. En lille fin prinsesse.
Odsherreds Kattepension | Kroenborgvej 50 | 4550 Asnæs | Tlf.: +45 24602354