Mine mange dejlige katte.

Jeg har haft katte siden 1981, og da vi flyttede her til gården i 2006, var bestanden på 6 katte, men nu har vi 12 katte.

Jeg har Viktor, Fidoline, Mikkel, Max,  Zindy, Manse, Olivia, Emma, Mis, Fie, Joye og Holyfield (lillebror)

Viktor har vi haft siden han blev født og vi kan fører hans "stamtavle" tilbage til vores første kat Mille. De andre misser har vi fået på forskellig vis. 

Fido (Fidoline) en smuk lille fin skovkat, som kan være meget bestemt, hvis man driller hende, mén hun er engleblid hvis man også behandler hende sådan. En rigtig lille dame, super dejlig og en fantastisk musefanger.

Mikkel, en meget meget meget tyk rød huskat, som er en tidligere gårdkat. Venligheden selv. Han elsker at sove og spise. Kan spinde utroligt højt.

Max, er selv flyttet ind her. Jeg fundet den tidligere ejer, som bor tæt på. Men da katten heller vil være her, har jeg fået ham. Han er kun omkring to år og er fuld af fis og ballade. Han er meget kælen og drille syg.

  
Jeg har tre katte boende fast i kattepension Manse, Olivia og Emma. Det er Olivea, der er på det store billed ovenover.

Zindy er Dronningen af Kattepensionen. Hun har boet her et par år og stortrives. Hun er meget kælen og elsker når der kommer nogle nye gæster med noget spændende mad, som hun meget gerne vil smage på.
   
Manse er en rigtig hyggelig kat. Han er altid i godt humør, er nysgerrig og elsker mad. Han er meget legesyg og elsker at ligge på rygge og hygge sig. Nogle gange laver han galopløb igennem hele kattepensionen med total fis i låget....rigtigt sjovt. Manse har i en periode været over hos os, men da han blev mere og mere urenlig, flyttede vi ham tilbage til kattepension, hvor der næsten ingen problemer er!

Olivia, hentede vi en mørk november aften i et sommerhus område, hvor hun havde gået rundt i flere dage helt alene og kaldt på sin mor. Heldigvis var der nogle søde mennesker der tog hånd om hende og kontaktede os. Hun var en rigtig lille vildkattekilling, så hun er ikke blevet helt tam endnu, men det bliver blive bedere hele tiden. Hun må endelig ikke tages op, for så går hun helt i panik.

Emma er en lille sød mis, ligner lidt en Brithe. Super kælen, men hader at blive taget op. Hun er rigtig god til at tage imod de nye katte. Hun er mild og blid.

Mis er en striks dame, en rigtig drillepind, men er blid når hun har fået tillids til en.

Fie reddede jeg som lille fra aflivning. Hun har haft en famlie i mange år, men da de skulle flytte, kunne hun ikke komme med. Så fik jeg hende til videre formidling, men hun blev tyk, sur og tvær, så jeg tog hende over til mig selv, så nu har jeg en skøn, kærlig kat. 

Joye er en meget stor Main Coon kat. Venligheden selv, hvis man behandler ham værdigt. Han bor i kattepensionen og kommer som regel og hilser velkommen. Elsker at ligge på kundernes tasker og masser af guffer. Jeg overtog ham fra en kunde, der desværre ikke kunne have ham mere. Her var han indekat men nu kommer han også i vores udegård. Vi har forsøgt at give ham friheden, men det er problematisk, da han ikke er bange for noget.

Holyfield (lillebror) har et kæmpe hak i sit øre, men det genere ham heldigvis ikke. Han er en skøn frisk ung kat. Han bor over hos os og stortrives. En rigtig lille bandit. 

                                Tryk på billederne, så bliver de større, og så kommer der en pil, så man kan se dem alle.

 
Viktor er en meget speciel kat. Han er super kælen, er meget god til at spænde ben og tager ikke et nej for et nej. Når han siger der skal kæles, så skal der kæles! Når han går på en, virker det som om han vejer 100 kg. selvom han er en meget slank kat, men hans ben borer sig ned i en, som om han gik med høje hæle. Manse, vores dejlige kat. Nu er han kommet over og bo hos os, Vi troede at han ville elske at løbe rundt uden for, men han vil helst være inde i huset. -Efterår 2012, nu er han kommet tilbage til kattepensionen, hvor han stor trives. Han blev pludselig meget urenlig over hos os. Her er Max vores nye missekat. Dejlig dejlig kat. Smukke søde dejlig Zindy, hun bor i Kattepension. Hun har været en kunde kat, som ikke trives og var urenlig. Her er der ingen problemer, heldigvis. Hun har været videre formidlet 2 gange her hos mig, men det var ikke lykken for hende, så nu får hun lov til at blive her.
Odsherreds Kattepension | Kroenborgvej 50 | 4550 Asnæs | Tlf.: +45 24602354