Velkommen til Odsherreds Kattepension
godkendt af Veterinærmyndighederne og Politiet


Odsherreds Kattepension
er en luksuspension, hvor jeg vil gøre alt for, at din/dine kat/katte føler sig godt tilpasund er hele opholdet.  Pensionen er indrettet i to længer, hvor der er lyst og meget hyggeligt.

Kattepensionen har 31 store suiter, fordelt på 2 afdelinger. De er i fuld loftshøjde og alle har klatretræer med udkigshylder, huler, legetøj, kattebakke, vand- og madskåle. Alle katte kan se og høre hinanden, dog ikke røre. Der er også meget store suiter, hvis man har mange katte, der skal passes. Der er et stort indendørs fælleareal, så kattene kan komme på ”gangtur”. Miljøet er røgfrit, og der er opsat varmepumper/aircondition. Endvidere har jeg et nyt lokale med  3 store suiter, hvor f.eks. missemor med killinger eller den meget nervøse/bange kat kan bo.  Det bruges også, hvis en kat lige skal vente på et ledigt bur i en af de 3 afdelinger.

Jeg har også to udeburer i tilknytning til pensionen, som kattene efter aftale på skift eller sammen kan komme ud i.


Hver ny beboer flytter ind i en suite, der er absolut rengjort. Du må gerne medbringe et tæppe eller andet, der har din duft (mod hjemve), også evt. legetøj. Husk at få det hele med hjem, når du henter katten.

.
Odsherreds Kattepension | Kroenborgvej 50 | 4550 Asnæs | Tlf.: +45 24602354